Pazartesi, Haziran 18, 2018

Bölgemizin, 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Organize Sanayi Bölgemizin 2015 yılı 14. Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı çalışma programı ve tahmini bütçesi oybirliği ile kabul edildi.

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi 2015 yılı 14. Mali Genel Kurulu’na Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı. 2016 yılı çalışma programı ile tahmini bütçenin görüşüldüğü toplantıda üyeler kararları oy birliği ile kabul etti. Divan Başkanlığını Umur Temizer üyelikleri ise Mustafa Yıldız ve Abdurrahman Tuna yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Sedat Çiftçi , kurulun raporlarını okudu. Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Ali Ulvi Akosmanoğlu 2016 yılı çalışma programı ve tahmini bütçe hakkında üyelere bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Genişleme çalışmaları, Lojistik Üs, Asfalt çalışmaları, Teknopark ortaklığı, Yapılaşma oranları hakkında yapılan imzar revizyonu çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.