Cumartesi, Nisan 21, 2018
Hata
  • JUser: :_load: 67 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

12. Mali Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

Organize Sanayi Bölgemizin 2013 yılı 12. Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Toplantıda 2014 yılı çalışma programı ve tahmini bütçesi oybirliği ile kabul edildi

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi 2013 yılı 12. Mali Genel Kurulu’na Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı. 2014 yılı çalışma programı ile tahmini bütçenin görüşüldüğü toplantıda üyeler kararları oy birliği ile kabul etti. Divan Başkanlığını Umğur Temizer üyelikleri ise Liyaddin Yeşilkaya ve Abdurrahman Tuna yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu Üyesi Bilal Çiftçi , kurulun raporlarını okudu. Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Ali Ulvi Akosmanoğlu 2014 yılı çalışma programı ve tahmini bütçe hakkında üyelere bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Kuyulara sayaç takılması, Genişleme çalışmaları, Lojistik Üs, Kreş, Meslek Lisesi,Köprülü kavşak ve  Afyon Atık Su Birliği DSİ Kuzek Kollektör Hattı Projesi ve OSB Ön Arıtma tesisi çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.